Vår nya styrelsemedlem presenterar sig

Hej

Jag heter Bertil Magnusson och gärna med i styrelsen och ta hand om hemsidan och hjälper till med jubileumsfesten. Tyvärr kunde jag inte komma på årsmötet då jag istället har roat mig med Johan mitt 4 barnbarn Och vi har ätit mycket glass och spelat många spel och berättat många historier.

Jag njuter av träningen i bassängen sedan många år. Det var Kristina och Göran som lockade med mig.

Jag har bott hela mitt liv i Göteborg, och nu glad deltidspensioner i Kålltorp efter jobb som kemist på analyslab på Eka o SP.

Angående vår förening
Tycker vi skall öppna bassängen för andra som behöver i mån av plats
Vill också ha in synpunkter på hemsidan. Behöver vi den o i så fall till vad?
Vill ni ha ringdans till toner från Balkan på festen så får ni det
Hälsningar Bertil